Kane: Ostajem u Tottenhamu, ali ako počnemo osvajati trofeje

Spursi već deceniju bez trofeja

Kane: Ostajem u Tottenhamu, ali ako počnemo osvajati trofeje

Najbolji engleski napadač Harry Kane poručio je da nema ništa protiv toga da ostane još dugo u Tottenhamu, ali pod jednim uslovom.

Kanea interesuju trofeji i želi napredovati, pa čelnici Spursa mogu shvatiti njegovu izjavu kao prilično alarmantnu s obzirom da londonski klub nije osvojio ništa već punih deset godina.

"Moj cilj je da počnemo osvajati trofeje i želim da se to desi. Ako počnemo osvajati trofeje, bit ću sretan ovdje. Uvijek sam govorio da trebamo napredovati i budemo sve bolji", rekao je Kane, koji FA Kup smatra idealnom prilikom da se 'prekine post':

"Nekako moramo osvojiti trofej ove sezone, a za mene je FA Kup najbolja prilika za to. To je takmičenje u kojem ćemo pokušati doći do kraja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je posljednji trofej osvojio u sezoni 2007/2008, kada je trijumfovao u Liga kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi