Kane se nada da će Conte ostati

Englez oduševljen italijanskim trenerom

Kane se nada da će Conte ostati

E. Škorić

Napadač Tottenhama Harry Kane izrazio je nadu da će Antonio Conte ostati trener londonskog kluba.

Tottenham je upravo golom Kanea s bijele tačke pobijedio u nedjelju Burnley s 1:0 i tako se makar privremeno domogao četvrtog mjesta, pa nastavlja borbu za Ligu prvaka, s tim da Arsenal večeras gostuje kod Newcastlea.

Kane mnogo cijeni rad italijanskog stručnjaka i nada se da će Conte ostati u klubu i naredne sezone.

"Ima još posla, ali napredak je definitivno primijetan otkako je Conte došao. To govori da može dosta toga da se uradi za kratko vrijeme, ali ostaje da se vidi šta će biti na ljeto. Nadamo se da smo naučili mnogo uz njega", kaže Kane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nemam ideju o njegovoj budućnosti, no to je ipak njegova odluka. Sjajan je čovjek, strastven je i šta god da odluči, poštovat ćemo ga, alči što se mene tiče, uživam ovdje i znam da i ostali momci vole da rade s njim. Rekao bih da sam njegov veliki navijač, dobro se slažemo i volio bih da ostane s nama", dodao je napadač Spursa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi