4

Komentari (4)

user1625662227
Kane je davno trebao da ode u neki jači engleski klub. Ušao je u najbolje godine, ako sad ne ode, onda neka bude novi Totti i ostane do kraja.
emanuelmacron
zasto ovaj igrac vrijedi toliko ,kada njegova igra zavisi od toga dali drugi igraci dobro igraju,nije on Mesi da zna uzeti loptu i sam postici gol ili iz slobodnog.
Chupomoting
Ocigledno ne pratiš Englesku PL pa ne znas ko je i sta je Harry Kane. Momak hara zadnjih 5-6 godina iz sezone u sezonu. Statistika govori za njega sve.
razdeGo9
Jesi ti glup il' treniras??? Zadnji 6 sezona je medju prva dva strijelca EPL. Prosle sezone Tottenham je zavrsio ja msm 6 a on je najbolji strijelac i asistent lige
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.