Ljetna fudbalska "sapunica" se bliži kraju: Poznata sudbina Harrya Kanea?
FOTO: EPA

City ne odustaje

Ljetna fudbalska "sapunica" se bliži kraju: Poznata sudbina Harrya Kanea?

H. Zilić

Još uvijek traje "sapunica" oko Harrya Kanea.

Manchester City svim silama želi da dovede reprezentativca Engleske u svoje redove, ali i Tottenham ne želi da izgubi ključnog igrača u svom rosteru.

Navijači Tottenhama mogu odahnuti.

Britanski TheTimes, jutros donosi vijest da će Kane ostati član Tottenhama, jer navodno priv čovjek kluba Daniel Levy nema namjeru da prihvata igrice Citya koji iz dana u dan nude drugu cijenu za Kanea.

Iako je riječ o nevjerovtanim ciframa u Tottenhamu su mišljenja da bi teško koji novac uspio nadmojestiti odlazak Kanea, pa čak i neki novi transferi.

City je Tottenhamu nudio od 130 do čak 170 miliona ura za Kanea, a prije toga su realizovali transfer Jacka Grealisha iz Aston Ville za 117 miliona eura čime je postao najskuplji engleski fudbaler svih vremena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City u prvom kolu Premiershipa igra upravo protiv Tottenhama i to je prava šansa da rukovodstvo dva tima ponovo popriča na temu transfera Harryja Kanea.

Međutim, kako stvari stoje, pravo čudo se treba desiti da Tottenham pusti svog najboljeg fubdalera, dok sa druge strane City bi mogao biti u "problemima" u fazi napada, ako ne realizuje transfer Kanea, obzirom da su dali otvorena vrata Gabrelu Jesusu da pronađe novi klub.

Top Komentari

emanuelmacron
zasto ovaj igrac vrijedi toliko ,kada njegova igra zavisi od toga dali drugi igraci dobro igraju,nije on Mesi da zna uzeti loptu i sam postici gol ili iz slobodnog.
0 6
user1625662227
Kane je davno trebao da ode u neki jači engleski klub. Ušao je u najbolje godine, ako sad ne ode, onda neka bude novi Totti i ostane do kraja.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti