Kane zadovoljan: Namučili smo Real
Foto: EPA

Remi u Madrid

Kane zadovoljan: Namučili smo Real

U derbiju 3. kola Lige prvaka na Santiago Bernabeu sinoć su remizirali Real Madrid i Tottenham (1:1). 

Nakon utakmice zadovoljan ishodom bio je sjajni Tottenhamov napadač Harry Kane, koji je rekao da je rezultat pokazao koliko Spursi napreduju kao klub. 

"Sretni smo. Znali smo da će oni imati svoje prilike, ali igrali smo dobro i prilično smo ih namučili. Bod na Santiago Bernabeu je dobar i da nam ga je neko ponudio prihvatili bismo", izjavio je Kane, te dodao:

"Ovaj rezultat pokazuje koliko napredujemo kao klub."

Tottenham je u prve tri utakmice Lige prvaka osvojio sedam bodova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovakav rezultat nas stavlja u dobru poziciju, pošto sa Realom igramo naredno kolo u Engleskoj. Sedam osvojenih bodova pokazuje kako nam polazi za rukom da se nosimo sa čitavom situacijom", istakao je engleski napadač. 

Tottenham i Real Madrid, koji imaju isti broj bodova, u grupi H slijede Borussia Dortmund i APOEL. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi