Kane zna ko će voditi glavnu riječ za titulu u Premier ligi

Napadač Pijetlova brutalno iskren

Kane zna ko će voditi glavnu riječ za titulu u Premier ligi

S. Grebović

Igrači Tottenhama su svojim navijačima u nedelju priredili neugodno iznenađenje porazom na domaćem terenu od Newcastlea rezultatom 1:0.

Pijetlovi u tom meču jednostavno nisu ličili na sebe, a prva zvijezda ekipe Harry Kane se samo uklopio u sivilo svog tima u tom susretu.

Čini se da se kapiten Tottenhama već nakon tri kola Premier lige od oprostio utrke za naslov prvaka nakon prvog poraza u sezoni, jer već sada zaostaju pet bodova za vodećim Liverpoolom.

"Rekao sam da će biti teško. Liverpool i Manchester City su prošle sezone postavili standarde za sve timove u Premier ligi, a gdje su stali prošle, nastavili su ove sezone. Morate konstantno pobjeđivati ako želiti biti u korak sa njima, što je izuzetno teško. Razočaravajuće je što smo zapeli na ovoj prepreci, ali šta je tu je. Pred nama je dug put, još je puno bodova u igri, pokušaćemo popraviti utisak u utakmicama koje dolaze, počevši od sljedećeg kola i meča protiv Arsenala", riječi su Kanea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veliki derbi sjevernog Londona na rasporedu je u narednom kolu, a biće odigran na stadionu Emirates u nedelju sa početkom u 17:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi