Kaneova izjava nakon meča najbolje pokazuje kako se Englezi osjećaju

Nisu uspjeli da odu u finale

Kaneova izjava nakon meča najbolje pokazuje kako se Englezi osjećaju

E. Čaušević

Reprezentacije Engleske večeras je doživjela poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva od Hrvatske sa 2:1.

Iako su imali prednost od 1:0 na kraju Englezi nisu uspjeli da pobijede i plasiraju se u finale. Hrvatska je uspjela doći do preokreta i nakon produžetaka izboriti historijsko finale za ovu selekciju.

Kapiten Engleske, Harry Kane, nakon utakmice izjavio je da je ovo veoma bolan poraz za njegovu ekipu, ali da su ponosni na ono što su postigli na ovom Svjetskom prvenstvu.

"Ne mogu vam opisati koliko je ovo teško jer smo izgubili. Bolan poraz i loše se osjećamo. Ipak, morat ćemo da dignemo glave jer smo otišli dalje nego što su od nas očekivali. Najviše mi je žao navijača i hvala im na podršci. Ponosan sam na ovaj tim i ubuduće ćemo samo još više napredovati", rekao je Kane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi