9

Komentari (9)

_arsenal_
Kante koji je vezni da golova koliko i sancho i vrijedi manje
MSOZ101
The Sun je malo jači od ovih žutaća iz Srbije, ku u to još vjeruje.
Madridista
Teško da je ovo istina. Real na toj poziciji ima Valverdea, Casemira pa i Kroosa....
BobPaisley
...Kante vrijedi kao njih trojica zajedno,moze birati umjesto kojeg ce igrati.
Madridista
Ne bih se složio. Kroos i Casemiro su šampioni, nema puno igrača na tim pozicijama koji su kvalitetniji od njih. Kante to nikako nije, to je moje mišljenje naravno.
nemozetako
Kante nije sampion?? Razmisli ili proguglaj malo
Madridista
Nema potrebe, upućen sam u njegova dostignuća. Mislio sam na L.P. ali nebitno. Bilo kako bilo, Kante nije na njihovom nivou i ne treba Realu. Valverde je već sada na njegovom nivou... To je moje mišljenje dakako.
hanson
Covjek je htio reci da ova dvojica puno vise imaju takvih utakmica u nogama u dresu Reala nego Kante u Chelsea, ali kvalitete Kantea nisu upitne, novi Makelele ako dodje.
zvjezdan10
Tvoje mišljenje je pogrešno. Vjeruj mi da će ti biti drago ako se ispostavi da je istina išta od ove priče.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti