Kante zakasnio na trening, ali Deschamps nije imao srca da ga kritikuje

Uvijek se izvuče samo s osmijehom

Kante zakasnio na trening, ali Deschamps nije imao srca da ga kritikuje

E. Čaušević

N'Golo Kante je u svijetu fudbala poznat kao jedan od najsimpatičnijih igrača, a sa svojim skromnim ponašanjem oduševio je ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Prije samo nekoliko godina Kante je igrao u drugom rangu francuskog fudbala, a sada je jedan od najplaćenijih igrača u historiji Chelseaja. Njegovo skromno ponašanje i osmijeh na licu oduševljavaju javnost i jednostavno se ne možete naljutiti na njega.

To je najbolje pokazala situacija s okupljanja reprezentacije Francuske kada je Kante zakasnio sat vremena jer voz nije bio tačan. Didier Deschamps je imao namjeru da ga kritikuje, ali kada je vidio osmijeh ovog veznjaka jednostavno nije imao srca da mu kaže nešto.

"Zakasnio si zbog voza? Pa, zar nisi ti brži od voza?", pitao ga je Deschamps nakon čega se Kante samo nasmijao. No, ono što dokazuje još jednom njegovu skromnost jeste činjenica da je vozom stigao na trening, dok su njegovi saigrači pokazivali svoje "zvijeri" iz garaža.

Image: FranceFF/YouTube

Image: FranceFF/YouTube

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi