Kante zarađuje bogatstvo u Chelseaju, ali svoj automobil ne želi mijenjati

Pare mu nisu toliko bitne

Kante zarađuje bogatstvo u Chelseaju, ali svoj automobil ne želi mijenjati

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac N'Golo Kante jučer je zvanično popisao novi petogodišnji ugovor s Chelseajem čime je postao jedan od najplaćenijih igrača u historiji ovog kluba.

Kante je u Chelsea došao prije dvije godine nakon senzacionalnog osvajanja titule s Leicesterom i za kratko vrijeme postao je jedan od najvažnijih igrača ovog kluba. Francuz je poznat po svom skromnom ponašanju, a u dosta navrata je pokazao da ga novac ne može promijeniti.

Prema novom petogodišnjem ugovoru s Chelseajem sada će Kante sedmično zarađivati čak 290.000 funti čime je postao jedan od najplaćenijih igrača u historiji kluba. No, njegovo ponašanje se sigurno neće promijeniti što je već dokazao.

Mnoge je zanimalo da li će Kante konačno promijeniti automobil i kupiti nešto "moćnije", no kratko je poručio engleskoj javnosti da ostaje vjeran Mini Cooperu kojeg vozi već godinama. Zaista je Kante nešto posebno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image result for n'golo kante mini car

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Nije nego je bolesna cicija.
0 59
adis_D11
Mogo bi nekad I racun u restoranu platit!
0 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti