Kanurić namučio zvijezde Marseillea

Mladi reprezentativac BiH nastupio za Stoke

Kanurić namučio zvijezde Marseillea

Mladi reprezentativac BiH Adnan Kanurić danas je nastupio u prijateljskom meču koji su odigrali Stoke City i Marseille.

I dok je Stokeov sastav bio ispunjen pretežno igračima mlađim od 20 godina, za Marseille koji vodi Villas-Boas su nastupili gotovo svi prvotimci, uključujući i Payeta, ali engleski dječaci bili su više nego tvrd orah.

Sjajnim intervencijama Kanurić je 'izluđivao' fudbalere francuskog kluba, a na kraju prvi i ujedno jedini pogodak na meču primio je u 60. minuti kada je gol za, ispostavit će se, konačnih 1:0 postigao Perrin.

194 centimetra visoki Kanurić u Stokeu je od prošlog ljeta, a partije koje pruža nagradio je i Vinko Marinović pozivanjem u U21 reprezentaciju BiH, gdje je sa 18 godina daleko najmlađi.

Velika je vjerovatnoća kako bi Kanurić do početka sezone mogao promijeniti sredinu, jer u Stokeu razmatraju da ga pošalju na posudbu u neku seniorsku momčad kako bi imao priliku da dodatno napreduje i usavršava se.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Dobojlija
Evo novog golmana umjesto sehica ,ovaj ce biti bolji od njega ,igra u Engleskoj a ne u nekoj turskoj ligi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije