Schick mogao otići u Francusku, ali Roma odbila ponudu

Želio ga Marseille

Schick mogao otići u Francusku, ali Roma odbila ponudu

Čini se kako Roma odavno nije imala više ponuda za svoje igrače kao ovog ljeta.

Edin Džeko i Kostas Manolas su na pragu odlaska iz kluba, a njihovim stopama bi vrlo lako mogao i češki napadač Patrick Schick.

Za njega je stigla ponuda od Marseillea koji ga želi dovesti na posudbu, ali Rimljani su, prema navodima Di Marzija, odbili ovu mogućnost.

Ipak, smatra se da Marseille neće odustati tako lako, a osim ovog francuskog kluba, za Schicka su zainteresovane neke italijanske ekipe pa je teško vjerovati da će ostati u Rimu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim toga, ni Roma verovatno ne bi imala ništa protiv da ga proda za neku lijepu cifru obzirom da se Čeh nije snašao najbolje otkad je došao u klub u ljeto 2017. godine.

U Rimu su imali mnogo strpljenja s njim do sada, ali čini se da će ovog ljeta doći vrijeme za rastanak.

Top Komentari

gumenakita
Dolazecu sezonu ce Roma da se bori za opstanak kako je krenulo,nece nikad vise imati ekipu kao prije 3-4 godine,tad su i mogli jeftino dobijati neke odlicne igrace.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi