Kao da Alves čini sve da ga zamrze navijači Juventusa

Zove Dybalu u PSG

Kao da Alves čini sve da ga zamrze navijači Juventusa

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Dani Alves prošlog ljeta napustio je Juventus nakon samo jedne sezone i odlučio je karijeru nastaviti u dresu PSG-a.

Alves je u Juve došao iz Barcelone, ali je šokirao navijače ovog kluba kada je nakon samo jedne sezone odlučio napustiti Staru damu i otići u PSG. Brazilac više nije toliko omiljen kod navijača Juventusa, a čini se da pokušava na sve načine postati jedna od najomraženijih osoba u Torinu.

Naime, Brazilac se oglasio nakon što je PSG ispao iz Lige prvaka i poručio da mu je drago što je Juve prošao u osminu finala. Također, Alves je ponovo "bocnuo" bivši klub izjavom da Paulo Dybala mora napustiti Juventus ako želi napradovati.

"Dybala mora otići iz Juventusa, ne znam kada, ali ako želi da napreduje to mora uraditi. On igra odlično, no potrebni su mu veći izazovi nego što je to Juventus. Naravno da bi PSG bio dobar izbor za njega", rekao je Alves.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti