Ponovo u Barceloni? Neymar otvorio dušu Suarezu i Messiju

Brazilac bi se rado vratio

Ponovo u Barceloni? Neymar otvorio dušu Suarezu i Messiju

Endin Čaušević, foto: EPA

U španskim medijima jučer se pojavila vijest da bi se Neymar mogao vratiti u Španiju i to ponovo u redove Barcelone, a ne u Real Madrid kako se već mjesecima špekuliše.

Ova vijest iznenadila je navijače Barcelone jer je poznato da je ljetos Neymar učinio sve kako bi napustio Nou Camp. Međutim, Mundo Deportivo piše da brazilski fudbaler nije sretan u PSG-u, te da je navodno svjestan da je napravio pogrešan potez što je odlučio karijeru nastaviti u Francuskoj.

Neymar je u PSG otišao za čak 222 miliona eura kako bi donio ovom prvu titulu Lige prvaka, ali i da bi konačno osvojio Zlatnu loptu. Ipak, PSG se od Lige prvaka oprostio već u osmini finala, a Neymar će neko vrijeme biti van terena zbog povrede.

Trener Barce, Ernesto Valverde, jučer je izjavio da ne želi komentaristati špekulacije oko Neymara, te da je on igrač PSG-a i da je neozbiljno da se priča na temu njegovog navodnog povratka. No, Mundo Deportivo jutros prenosi da je Neymar već danima u kontaktu s bivšim saigračima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Brazilac je otvorio dušu Luisu Suarezu i Lionelu Messiju s kojima je ostao u dobrim odnosima. Kako piše Mundo Deportivo, Neymar je poručio da nije baš sretan u Parizu i da bi se vrlo rado vratio na ljeto u Barcu ukoliko ga ovaj klub još uvijek želi nakon svega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi