Kao da im lekcija u Banjoj Luci ništa ne znači: Slovaci su baš potcijenili Radnik

Bh. predstavnik ima sigurnu prednost

Kao da im lekcija u Banjoj Luci ništa ne znači: Slovaci su baš potcijenili Radnik

A. Čaušević

Radnik će večeras imati historijsku šansu da se večeras plasira u drugo pretkolo Evropske lige. 

Klub iz Bijeljine je prije sedam dana održao fudbalsku lekciju Spartaku iz Trnave, ali čini se da to Slovacima nište ne znači.

Izabranici Mladena Žižovića su bili veoma učinkoviti u napadu, dok su u fazi odigrali izuzetno disciplinovano te svojim protivnicima nisu praktično dopustili da urade bilo šta.

Međutim, u analizi utakmice slovačkog portala Šport.sk Radnik je potcijenjen pošto je bh. predstavniku dato svega 3 % šansi da večeras može pobijediti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Slovaci su ubijeđeni da će Spartak doći do pobjede jer prema njihovim procjenama za to imaju 96 % šansi, dok je preostalih 1 % "rezervisano" za remi.

Da li su Slovaci bili u pravu saznat ćemo večeras oko 22:30 kada bi trebao biti završen ovaj duel.

Top Komentari

BN78
Za nas,za naš grad Bijeljinu,za našu Republiku Srpsku,bori se!!!!
0 12
Ramoramo
Ako ga prime u prvih 10 min. primit ce tricu do poluvremena
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi