U Spartaku uz pomoć navijača žele nadoknaditi prednost Radnika

Meč se igra u Trnavi

U Spartaku uz pomoć navijača žele nadoknaditi prednost Radnika

S. Mlaćo

Bh. predstavnik Radnik iz Bijeljine večeras u Trnavi brani prednost od 2:0 protiv Spartaka.

Radnik je bio sjajan u prvom meču i sada ima sve u svojim rukama, no jasno je da pitanje pobjednika u ovom dvomeču nije riješeno.

U redovima bh. tima vlada sjajna atmosfera i svi vjeruju u prolaz dalje, ali sigurno da se ni Spartak neće lako predati.

"Našim fudbalerima potrebna je podrška svakog navijača. Svi jedni drugima možemo dokazati da ni prednost od dva gola ne mora značiti da je sve završeno", istakli su iz Spartaka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kupovina ulaznica za meč u Trnavi moguća je na blagajnama ispred stadiona, ali i putem interneta.

Večerašnji meč počinje u 20:45 sati.

Top Komentari

sloboda1919tz
radnik je klub koji je zasnjih 5 god najvise napredovao u ovoj amaterskoj ligi znaji prodati igraca igraju europu i jak lobi imaju
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi