Kao da je neko drugi ušao u njegovo tijelo: Bakayoko dobio ultimatum od Milana
Ovaj vezni igrač stigao je ljetos kao veliko pojačanje iz Chelseaja, ali su njegove igre bile kriminalne u četiri utakmice u kojima je dobio šansu da nastupi za Rossonere. Bakayoku su jasno dali do znanja da mora popraviti svoje igre.

Ako se ne popravi prekinut će posudbu

Kao da je neko drugi ušao u njegovo tijelo: Bakayoko dobio ultimatum od Milana

E. Čaušević

Tiemoue Bakayoko je ovog ljeta stigao u Milan na posudbu kao veliko pojačanje iz Chelseaja, ali u londonski klub bi se mogao vratiti prije nego što je očekivao.

Bakayoko je prošle godine iz Monaca stigao u Chelsea kao veliko pojačanje, no u prvoj sezoni nije opravdao očekivanja i Plavci su odlučili da ga pošalju na posudbu. Milan je to jedva dočekao i vjerovali su da su doveli veliko pojačanje u veznom redu, no čini se da se to nije desilo.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je upisao samo četiri nastupa u Seriji A, a njegove igre bile su kriminalne. U italijanskim medijima već se uveliko špekuliše da će se Bakayoko već u januaru vratiti u Chelsea jer u Milanu ozbiljno razmišljaju o tome da raskinu njegovu posudbu.

Rossoneri su navodno obavili razgovor s ovim fudbalerom i jasno su mu dali do znanja da će prekinuti posudbu u januaru ukoliko drastično ne popravi svoju igru. Navodno, Gennaro Gattuso mu je čak poručio da ima šest utakmica da se dokaže ili će u suprotnom do januara grijati klupu, a nakon toga će mu dati kartu za povratak u London.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ma gatuso je idiot! Koristi ga ko mecalu a on pojma od toga nema! Sta su ga dovodili da ga zajebavaju, moroni!!!
4 7
amadeus21
Treba njemu pravi trener da radi s njim..tako su i za Kondogbiu u Italiji govorili da je promašaj, a gdje je sad? Jedan od najboljih veznjaka u La Ligi...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi