Sarri priznao ko mu fali u Chelseaju: On će zabijati golove dok ne umre!
Higuain je bio velika želja Sarrija u prošlom prelaznom roku, ali ga nije uspio dobiti. Umjesto toga ostali su mu Morata i Giroud koji skupa nisu efikasni kao sam Higuain.

Trener Chelseaja

Sarri priznao ko mu fali u Chelseaju: On će zabijati golove dok ne umre!

Trener Chelseaja Maurizio Sarri priznao je kako mu nedostaje napadač s kojim je svojevremeno jako uspješno sarađivao.

Riječ je naravno o trenutnom napadaču Milana Gonzalu Higuainu koji je svojevremeno i više nego uspješno sarađivao sa Maurizijom Sarrijem u Napoliju.

Higuain je u to vrijeme bio prvi strijelac Serije A, pa zato i nije slučajno što je italijanski strateg i ovog ljeta pokušao dovesti Argentinca u redove Chelseaja.

Ipak, u tome nije uspio, a danas je u razgovoru za Corriere dello Sport izjavu kako mu Higuain nedostaje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Šta god da kežem po tom pitanju pogrešno će se protumačiti...Sve što mogu reći da je Gonzalo prerano napustio Napoli. Da je ostao još jednu sezonu, mislim da bi bili u stanju pobijediti. Higuain je bio sastavni dio fantastičnog mehanizma kojeg smo kreirali. Nas dvojica se jako dobro razumijemo. Higuain mi itekako nedostaje. Nedostaje mi jer će on nastaviti postizati golove dok ne umre. On je gol mašina, automatski jackpot", rekao je Sarri.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi