Kao da petarda na Nou Campu nije bila dovoljna, stiže još loših vijesti za Real

Povrede Marcela i Mariana

Kao da petarda na Nou Campu nije bila dovoljna, stiže još loših vijesti za Real

Nakon niza katastrofalnih rezultata u La Ligi jučer je Real pretrpio i najteži poraz - od Barcelone na Nou Campu, rezultatom 5:1.

Kao da to nije bilo dovoljno, danas stiže još loših vijesti za Kraljeve i sve navijače madridskog kluba. Naime, povrede su jučer na Nou Campu pretrpili Marcelo i Mariano Diaz.

Kako prenosi Marca, Marcelo će van stroja biti barem do naredne reprezentativne peuze (polovina novembra), dok će Mariano Diaz propustiti barem 15 dana treninga.

Ovo je veliki problem za Real koji se ionako muči sa postizanjem golova, a sada ostaje bez Marcela, koji je jedina prava prijetnja za protivničke golmane u posljednje vrijeme iako je bek. Također, Kraljevi će jedan period biti i bez Mariana koji je doveden upravo da postiže golove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Marcelo je jučer pretrpio istu povredu mišića koju je zadobio i nešto ranije ovog mjeseca u porazu od Seville.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije