Kao da su u BiH: Carvajal osuo paljbu po igračima Atletica

Fudbaleru Reala zasmetalo ponašanje gostiju

Kao da su u BiH: Carvajal osuo paljbu po igračima Atletica

U subotu navečer je na Santiago Bernabeu odigran gradski derbi u kojem su Real Madrid i Atletico Madrid podijelili bodove odigravši 0:0.

Imao je Real više od igre u tom susretu, ali su na kraju Jorgandžije uspjele uzeti ono po šta su došli, a to je bio makar jedan bod.

Karakteristično za Simeonea, Atletico je i protiv Reala igrao disciplinovano i poprilično defanzivno, ali fudbaler protivničkog tima Dani Carvajal smatra da su malo pretjerali u tome.

"Atletico Madrid je trošio vrijeme od prve do posljednje minute. Ali, tako oni igraju, ništa novo", rekao je Carvajal, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Za njih je remi očigledno bio rezultat koji su željeli, uostalom to se moglo vidjeti po načinu na koji su igrali. Razočaravajuće je što nismo pobijedili jer smo bili mnogo bolji, iako nas je Atleticova postavka malo izbacila iz ritma".

Izjava Danija Carvajala pomalo podsjeća na one koje slušamo u Premijer ligi BiH, gdje se treneri i fudbaleri nerijetko žale da se protivnička ekipa "valjala" po terenu... Uostalom, imali smo jednu takvu situaciju za vikend, na Koševu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti