Kao grom iz vedra neba: Nike potvrdio transfer Coutinha u Barcelonu

Šta li će na ovo reći navijači Redsa

Kao grom iz vedra neba: Nike potvrdio transfer Coutinha u Barcelonu

Eldar Ganibegović

Zanimljiv paragraf se pojavio na zvaničnoj stranici Nikea koji upućuje na to da će Philippe Coutinho uskoro postati igrač Barcelone.

Sjajni Brazilac se već od ljeta povezuje sa prelaskom na Nou Camp, međutim Liverpool je odbio sve ponude za svog igrača, te je Coutinho na kraju ipak ostao na Anfieldu.

Bez obzira na sve, Katalonci neće odustati od Brazilca, koji je njihov primarni cilj. Naime, večeras se iznenada na službenoj stranici Nikea pojavio zanimljiv paragraf koji upućuje na to kako je Coutinho spreman za Nou Campa.

"Phillipe Coutinho je spreman za dolazak na Nou Camp. Nabavite svoj dres Barcelone sa magičnim imenom. Djelujte brzo", rečenica koja je razljutila mnoge navijače Liverpoola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedugo zatim ovaj paragraf je izbrisan, ali prekasno jer ova informacija se već pojavila u skoro svim medijima diljem svijeta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi