Kao u Mućkama: Četvorici WBA smiju se svi na Otoku, a klub ih žali

Sramota na Otoku

Kao u Mućkama: Četvorici WBA smiju se svi na Otoku, a klub ih žali

E. Škorić
Teme:

U West Bromwich Albionu su šokirani nakon što su saznali da su četvorica igrača ovog tima ukrali taksi.

Pojedinci iz WBA putovali su u Kataloniju na kraći odmor, a tamo se i dogodio incident u kojem su ukrali taksi. U njemu su bili kapiten Johnny Evans, Jake Livermore, Gareth Bary i Boaz Myhill.

Oni su taksi ukrali s parkinga McDonalds restorana u Barceloni, a nogometaši WBA su se potom obratili i medijima.

"Osjetili smo da je jedino ispravno da priznamo da smo bili uključeni u incident koji se dogodio tokom trening kampa ove nedjelje, zbog poštovanja prema saigračima, koji bi u suprotnom mogli da se nađu u problemima sa savezom".

Potražite više informacija na temu Premier league:

WBA u subotu dočekuje Southampton u petoj rundi FA Kupa, a menadžer kluba Alan Pardew pomalo je razočaran i zabrinut zbog svega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi