Kapa do poda: Klub mu se nalazi pred ispadanjem, a on sam otišao na gostovanje udaljeno 800km

Ljubav prema klubu ne zna za kilometre

Kapa do poda: Klub mu se nalazi pred ispadanjem, a on sam otišao na gostovanje udaljeno 800km

S. Grebović

Cordoba je u okviru 35. kola špnaske Segunde kao gost remizirala 3:3 sa Real Oviedom i tako sebi dodatno smanjila šanse kada je u pitanju borba za opstanak.

Nakon ovog remija Cordoba je i dalje na začelju španske druge lige, odakle zaostaje 12 bodova za mjestom koje garantuje opstanak.

Sve su prilike kako ćemo nekadašnjeg prvoligaša od naredne sezone gledati u trećem rangu fudbala u Španiji, ali ni to ne sputava pojedine navijače ovog kluba da ostanu lojalni.

Naime, na pomenutom gostovanju u Oviedu imali su podršku jednog svog navijača. On je proputovao okruglih 800 kilometara kako bi gledao svoj tim. Riječ je o izvjesnom Javieru Jimenezu, kojem se klub putem svog zvaničnog Twitter naloga lično zahvalio.

"Lako je navijati kada stvari idu dobro", poručio je Jimenez drugim navijačima te dodao da uvijek voli svoj klub bez obzira na okolnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi