Kapa do poda majstore: CR pokazao svoju veličinu porukom za dječaka iz Urugvaja

Sjajan potez Portugalca

Kapa do poda majstore: CR pokazao svoju veličinu porukom za dječaka iz Urugvaja

E. Čaušević

Fudbaler Juventusa, Cristiano Ronaldo, još jednom je oduševio svjetsku javnost svojom porukom za dječaka iz Urugvaja. 

Naime, prije nekoliko dana u Urugvaju je izbjegnuta velika nesreća na utakmici na kojoj je osmogodišnji Facundo Ruiz jedva ostao živ. Ovaj osmogodišnji dječak se srušio na teren nakon što mu je prestalo kucati srce, ali na svu sreću ljekari su ekspresno reagovali i spasili ga.

Ovaj strašan događaj se brzo proširio širom svijeta, a dječak je dobio velike poruke podrške. Ruiz se još uvijek nalazi u bolnici gdje ljekari prate njegovo stanje i rad srca. Ipak, sigurno nije mogao ni sanjati da će nakon svega dobiti poruku od Cristiana Ronalda koji je još jednom pokazao svoju veličinu.

"Ćao Facundo, šaljem ti veliki zagrljaj i želim t brzo oporavak. Sve će biti kako treba i moraš imati snage, a kada se oporaviš doći ćeš u Torino da gledaš našu utakmicu. Važi? Brzo se oporavi prijatelju", poručio je CR dječaku iz Urugvaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Griezmann
Legenda u svakom smislu..
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi