Kapa do poda: Memiševićev humani gest oduševio javnost

Platio bh. kickbokserki odlazak na SP

Kapa do poda: Memiševićev humani gest oduševio javnost

E. Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Samir Memišević, oduševio je javnost svojim humanim potezom.

Naime, Memišević je odlučio da reaguje nakon što je objavljeno da kickbokserka naše zemlje Dženeta Ljubijankić ne može ići na Svjetsko prvenstvo zbog finansijskih problema.

Fudbaler holandskog Groningena odlučio je da se uključi u sve tto i uplati 1.500 KM koliko je bilo potrebno našoj kickbokserki da ide na SP.

Ljubijankić važi za jednu od favoritkinja za osvajanje medalje na SP, a Memišević je sjajnim potezom omogućio da se ona bori na SP i predstavlja našu zemlju.

Top Komentari

ismir rasimovic
pa dragi politicari,parlamentarci i ostali visoki duznosnici i funkcioneri,pa zar nije GREHOTA i SRAMOTA da 1.500 KM ne moze da se izdvoji za odlazak jednog naseg predstavnika na Svjetsko Prvenstvo,a za vasa raznorazna "poslovna putovanja" se sedmicno izdvoji mnogo mnogo vise od ovog iznosa.svaka cast momku,a vama iz VISOKOG STALEZA ostaje da se malo ugledate na ovaj primjer !!!
14 0
bebi
I nije ovo prvi put da Samir pomaze drugima, i ovaj decko zasluzuje da ima svoje stalno mjesto u nacionalnom timu!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi