Memišević ne skriva u kojem klubu bi nastavio karijeru

Kontakti uspostavljeni, čeka se ponuda

Memišević ne skriva u kojem klubu bi nastavio karijeru

Povremeni bh. reprezentativac Samir Memišević nalazi se na izlaznim vratima Groningena.

Zahvaljujući odličnim nastupima ovaj nekadašnji fudbaler Radnika je 'zapao za oko' brojnim klubovima, među kojima je i Galatasaray, a interes turskog šampiona svakako godi i samom Memiševiću.

Memišević je u razgovoru za turske medije priznao kako ne bi imao ništa protiv da dođe u klub kao što je Galatasaray, te da bi saradnja s Fatihom Terimom za njega bila ravna ostvarenju sna.

"Bio bih sretan ako bih mogao preći u klub kao što je Galatasaray. Dolazim iz fudbalske porodice, a mi Bosanci kao narod smo jako vezani za Turke. Životi i mentalitet su nam slični. Inače, u Turskoj igra već nekoliko mojih prijatelja i upoznat sam sa samom ligom", kazao je Memišević, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Fatih Terim je jedan od najvećih trenera, bila bi velika čast raditi s njim. Vidjet ćemo šta će se dogoditi", istakao je Memišević.

Uz Galatasaray, za Memiševićeve usluge se također interesuje i Basaksehir za koji nastupaju Riad Bajić i Edin Višća, kao i nekoliko klubova iz Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi