Kapa do poda: Rusi ostali bez teksta kada su ušli u svlačionicu Japana

Kao da je nova

Kapa do poda: Rusi ostali bez teksta kada su ušli u svlačionicu Japana

Endin Čaušević

Reprezentacija Japana doživjela je sinoć poraz u osmini finala protiv Belgije (3:2) nakon nevjerovatnog preokreta u posljednjih 20 minuta.

Japanci su imali vodstvo od 2:0 na otvaranju drugog poluvremena, ali su doživjeli nevjerovatan šok do kraja utakmice. Belgija se uspjela vratiti brzo u meč i doći do poravnanja, a onda su u četvrtoj minuti nadoknade došli do pobjede.

Treći gol je potpuno dotukao Japance koji su pružili jako dobru predstavu u drugom poluvremenu. Čak su imali priliku da sve završe u finišu meča, no ovaj put sreća je bila na strani Belgijanaca.

Nakon utakmice navijači Japana oduševili su fudbalsku javnost jer su ostali na tribinama da očiste smeće, no igrači ove selekcije otišli su korak dalje. Ruski mediji jutros su objavili fotografiju iz svlačionice u kojoj su bili igrači Japana koja izgleda kao da je nova.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Igrači Japana iza sebe su počistili smeće i svlačionicu su ostavili bez trunke smeća. Potez koji sigurno može biti lekcija za svakoga.

Top Komentari

Zoilomas
bravo
15 0
karalić7-karalić7
ostaje nam da im se divimo... Možda nešto od njih i naučimo. :)
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti