Kapiten Atletica izabrao najboljeg igrača Reala
Foto: EPA

Ni Ronaldo, ni Bale...

Kapiten Atletica izabrao najboljeg igrača Reala

U subotu je na rasporedu 12. kolo španske La Lige u kojem će snage odmjeriti gradski rivali Atletico i Real Madrid.

Tu utakmicu je za AS najavio kapiten Jorgandžija Gabi, koji je otkrio i koga smatra najboljim fudbalerom kraljevskog kluba.

"Uvijek se rado sjetim utakmice kada smo pobijedili Real Madrid sa 4:0 na Vicente Calderonu. Ne samo zbog rezultata, već sama ta činjenica da smo u potpunosti nadigrali Real je jedno čarobno iskustvo", rekao je Gabi, te potom dodao:

"Real se pred ovu utakmicu svim silama trudio oporaviti sve svoje ključne igrače i to je dokaz kakvim nas konkurentima smatraju. Za nas je loša vijest što se oporavio Modrić, jer on je najbolji igrač Real Madrida".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Luka Modrić kreira Realovu igru i daje ravnotežu u ekipi. Nadajmo se da ćemo ga moći i uspjeti zaustaviti", zaključio je kapiten Atletica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi