Kapiten Lyona nije mogao bolje objasniti kako je to igrati protiv Lionela Messija

"On je nemoguć..."

Kapiten Lyona nije mogao bolje objasniti kako je to igrati protiv Lionela Messija

Lyon se imao čemu nadati nakon 0:0 u prvom meču, međutim Barcelona je u revanšu na Nou Campu ubjedljivom pobjedom (5:1) riješila dileme oko putnika u četvrtfinala Lige prvaka.

Bilo je nade za Lyon i nakon što je sinoć Tousart u 58. minuti smanjio prednost Barcelone na 2:1, ali se 20 minuta kasnije ukazao Lionel Messi i sjajnim golom za 3:1 zapečatio sudbinu francuskog kluba.

Bio je to Messijev drugi gol na utakmici, a do kraja iste je sjajni Argentinac dodao i dvije asistencije.

Tako je argentinski Virtuoz priredio još jednu sjajnu partiju, a kako je igrati protiv Messija "u elementu" najbolje je sumirao kapiten Lyona, sjajni Nabil Fekir.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fekir je poručio da njegova ekipa nije igrala loše, ali da jednostavno naišla na genija protiv kojeg je bilo nemoguće išta uraditi.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali najbolji igrač u historiji je učinio nemogućim naš uspjeh. Kada ne postiže golove, on asistira. Kada ne asistira, on razigrava. Nemoguće je... On je nemoguć", izjavio je nakon sinoćnje utakmice Fekir za El Periodico.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti