Kapiten ostaje vjeran Mladosti

Aladin Isaković potpisao novi ugovor sa klubom iz Doboja kod Kaknja

Kapiten ostaje vjeran Mladosti

Veliki broj igrača je ovog ljeta napustio Mladosti iz Doboja kod Kaknja, ali sada stižu odlične vijesti za navijače ove ekipe pošto je Aladin Isaković (32) odličio produžiti ugovor sa klubom.

Naime, iskusni štoper je danas potpisao dvogodišnji ugovor, pa bi u Mladosti trebao ostati do 2020. godine.

"Dogovorio sam produženje ugovora do juna 2020. godine sa predsjednikom kluba Mensurom Mušijom i ostajem vjeran Mladosti. Dugo sam u klubu, tu se više ne radi samo o profesionalnom odnosu, nego mogu reći da sam se sprijateljio sa predsjednikom, pa smo se na obostrano zadovoljstvo bez problema dogovorili o mom ostanku”, istakao je kapiten Mladosti, Isaković, za klupsku stranicu.

Inače, Aladin Isaković je u Mladost stigao u januaru 2015. godine iz švicarskog Frauenfelda i od tada je nezamjenjiv u zadnjoj liniji ove ekipe.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi