Karačić: Crveni je prelomio utakmicu, Čelik je zaslužno pobijedio

Široki Brijeg poražen na Bilinom polju

Karačić: Crveni je prelomio utakmicu, Čelik je zaslužno pobijedio

A. Čaušević

Niz bez poraza Širokog Brijega je prekinut na Bilinom polju.

U susretu 12. kola Premijer lige Širokobrijeažni su na gostovanju u Zenici poraženi rezultatom 2:0. Toni Karačić je na pressici poslije meča kazao da je pobjeda Zeničana potpuno zaslužena. 

"Čestitam Čeliku na zasluženoj pobjedi. Iskreno mogu biti zadovoljan donekle u prvom poluvremenu do isključenja našeg igrača. Igračima je bila potrebna svježina, mi je nismo imali, Čelik je zabio dva gola i zasluženo pobijedio", rekao je Karačić te dodao:

"Svemu dođe kraje, ovo je bila šesta utakmica u rizmu srijeda-subota, prelomni trenutak je bio naš crveni karton."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poslije reprezentativce pauze Široki Brijeg će biti domaćin Slobodi. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
UBICE !!!
6 0
Mirsad
Danas smo navijali za Čelik. Zaslužena pobjeda. Bez ikakvih incidenata, bez huliganskog divljanja, igrao se fudbal. Zato je Široki zijanio.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi