Kovačić: U dobrom smo naletu, idemo po novu pobjedu

Optimizam u Širokom Brijegu

Kovačić: U dobrom smo naletu, idemo po novu pobjedu

Rezultati ostvareni u posljednjim utakmicama znatno su doprinijeli poboljšanju atmosfere u Širokom Brijegu.

Na startu sezone plavo-bijeli su se mučili, nizali su se loši rezultati, ali sve se u međuvremenu promijenilo dolaskom Tonija Karačića na mjesto trenera. Širokobriježani su danas u dobrom naletu i s velikim optimizmom iščekuju sutrašnju utakmicu protiv Čelika.

Da Široki Brijeg dolazi u Zenicu po puni plijen uoči utakmice poručio je i defanzivac Dominik Kovačić koji je nedavno ubilježio 50. nastup u plavo-bijelom dresu.

"Sretan sam što je moj 50. nastup obilježen jako bitnom pobjedom protiv protivnika kakav je Zrinjski. Već u sljedećoj utakmici osmine finala Kupa BiH protiv Sarajeva sam postigao i prvijenac. Sada smo u dobrom naletu, uvezali smo tri bitne pobjede, što je znatno poboljšalo atmosferu u svlačionici. U Zenicu putujemo s ciljem da osvojimo tri boda i tako odemo na reprezentativnu pauzu, jer nas nakon nje čeka nastavak borbe za bodove koji su nam itekako potrebni", kazao je Kovačić u najavi utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Čelik i Široki Brijeg se, podsjetimo, sastaju sutra s početkom u 15:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

diame5
Pičkice iz Lištice!
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi