Karačić donio Varaždinu plasman u HNL, pa otišao: Prvi dan je bilo sve med i mlijeko...

Karačić donio Varaždinu plasman u HNL, pa otišao: Prvi dan je bilo sve med i mlijeko...

E. Škorić

Branko Karačić, koji je osvajao titulu u BiH sa Zrinjskim, napustio je ovog ljeta Varaždin.

Karačić je NK Varaždin uveo u 1. HNL, ali on neće sjediti na klupi Varaždinaca u novoj sezoni.

Iako je bio najzaslužniji za slavlje Varaždina, odlučio se otići.

"Prvi dan je bilo sve med i mlijeko, imao sam dojam da je sve u redu, a drugi dan drugačije. Ne bih ništa komentirao", rekao je Karačić.

Krajem oktobra prošle godine je stigao u Varaždin i tada situacija nije bila bajna, ali na kraju su Varaždinci uspjeli da završe ispred Šibenika koji je na polusezoni imao šest bodova prednosti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pedesetosmogodišnjak je ranije vodio i Zagreb, Osijek, Slaven Belupo, Marsoniju i Šibneik, dok je u Premijer ligi vodio Zrinjski, Široki i Vitez.

Sa Zrinjskim je bio prvak u sezoni 2014/15, a sada ostaje da vidimo u kojem će klubu nastaviti trenersku karijeru i ko zna - možda se vrati u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi