Karačić i Ćorić priželjkuju pobjedu u hercegovačkom derbiju

Široki - Zrinjski u nedjelju

Karačić i Ćorić priželjkuju pobjedu u hercegovačkom derbiju

E. Škorić

U nedjelju od 18 sati igra se hercegovački derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog.

Da derbiji Širokog Brijega i Zrinjskog svakako imaju posebnu draž potvrdili su na konferenciji za novinare i šef stručnog štaba Širokog Toni Karačić i kapiten Dino Ćorić, najavljujući i kako očekuju dobru atmosferu na Pecari te pobjedu svog tima.

"Postavit ćemo se domaćinski na Pecari i iako poštujemo Zrinjskog naravno da možemo do pobjede. Umor i ozljede u ovakvoj se utakmici zaboravljaju, kada se igra ovakav derbi, onda je to utakmica za uživanje u kojoj ćemo, vjerujem, na kraju mi slaviti", kazao je Dino Ćorić.

"Zrinjski je na maksimalnom učinku ovog proljeća, ali to ne mora ništa značiti", ustvrdio je trener Karačić, podsjetivši na situaciju od jesenas u Mostaru kada je Zrinjski bio u boljoj formi, ali je Široki slavio Pod Bijelim brijegom. S druge strane, u zadnjih deset derbija "Plavo-bijeli" su slavili u pet navrata, poraženi su samo dva puta, a s takvom pozitivnom serijom, smatra Karačić, psihološki je lakše ući u derbi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno da nema sumnje kako je riječ o specifičnim dvobojima. Ali, stanje u našoj momčadi je dobro, želimo plasman u gornjem domu prije trećeg kruga i vjerujem da ćemo doći do značajne pobjede. Trebat će za to dosta strpljenja u igri, no nadam se da ćemo biti spretniji i osvojiti sva tri boda", zaključio je "kormilar" "Plavo-bijelih".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi