Karačić i Krunić složni u jednom

Derbi opravdao očekivanja

Karačić i Krunić složni u jednom

S. Mlaćo

U jednom od derbija 20. kola Premijer lige snage su odmjerili Široki Brijeg i Borac.

Završilo je 2:2, iako su gosti vodili 2:0 i imali sve u svojim rukama. Domaći ipak sjajnim drugim poluvrmeno dolaze do boda, a mogli su i do sva tri.

Svoje viđenje susreta nakon meča dali su trener Toni Karačić i Branislav Krunić.

"Dobra utakmica. Nama je pripalo prvo, a njima drugo poluvrijeme. Rekao sam momcima na poluvremenu da moramo postići još jedan pogodak. Mislim da je rezultat realan. Idemo dalje, čeka nas derbi sa Sarajevom", kazao je Krunić za Arenu Sport.

"Puno će nam nedostajati dva standardna igrača, zato imamo širi broj igrača i mislim da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Potrudit ćemo se da dobijemo taj meč", dodao je Krunić.

Riječ je dobio i Toni Karačić.

"Mislim da je rezultat realan. Prvo poluvrijeme i otvaranje sa naš strane je bilo slabo, Borac je izvršio pritisak uz naše tehničke greške. Nije to nama prvi put da se vraćamo. Prvo poluvrijeme sa naše strane je bilo za zaborav, uveli smo zatim dva nova igrača i oni su podigli ekipu. Na kraju smo mogli i do pobjede", kazao je Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pervan je opravdao očekivanja. U debiju je zabio pogodak.

"Marko je kvalitetan igrač, kasno se priključio, ali će nam sigurno dobro doći".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti