Karačić: Možemo žaliti za propuštenim prilikama

Široki izgubio u derbiju

Karačić: Možemo žaliti za propuštenim prilikama

Admin Čaušević

Široki Brijeg je upisao poraz nakon devet ligaških utakmica. 

Širokobriježani su u derbiju 24. kola upisali minimalni poraz na gostovanju kod lidera Sarajeva.

Toni Karačić je u prvoj reakciji poslije meča kazao da je njegovu ekipu koštalo slabo otvaranje susreta.

"Otvaranje utakmice je bilo loše s naše strane, u daljnem toku utakmice smo bili ravnopravni, odigrali smo kvalitetnije, možemo žaliti i za propuštenim prilikama", rekao je Toni Karačić u izjavi poslije utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg u sljedećem kolu na svom terenu dočekuje Krupu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Hajde ti burazeru nazad u svoje selo zvano Listica.Ti nisi normalan cim si poslije utakmice mislio i najavljivao da jedno selo zvano Listica moze pobjediti prvaka(3 godine u nizu)i najveci klub u drzavi.Vozdra
10 1
hzsg
ZAR NISI REKAO DOLAZIMO PO POBJEDU, moj KARACICU daj malo realnosti i objektovniosti, SLOBODNO IZUSTI SARAJEVO JE ZA KOPLJE ISPRED OSTALIH EKIPA.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi