Karačić na pragu prelaska u Hajduk

Bh. golman odlazi u Hrvatsku

Karačić na pragu prelaska u Hajduk

Samir Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Goran Karačić mogao bi u narednim danima postati član splitskog Hajduka. Karačić je posljednji angažman imao u njemačkom Sandhausenu gdje se nalazio na posudbi iz turskog Adanaspora, a povezivao se i sa Zrinjskim gdje je već ranije branio.

Na kraju dogovor nije pao, a prema posljednjim informacijama Karačić je na pragu dogovora sa Splićanima.

Hrvatski mediji navode da su Hajduk i Adanaspor ostvarili kontakt, a u korist Karačiću ide odlazak Stipice i Grbića, te neizvjesna sudina Letice koji je bliže odlasku nego ostanku.

Karačića ugovor sa turskim timom veže do ljeta 2020. godine pa nije poznato da li će tim sa Poljuda ga dovesti na posudbu ili je u pitanju otkup ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi