Karačić očekuje lijepu utakmicu
Širokobriježani mogu i do 2.mjesta na ljestvici

Hercegovački derbi u 30.kolu Premijer lige BiH

Karačić očekuje lijepu utakmicu

Danas je u prostorijama nogometnog kluba Široki Brijeg održana konferencija za novinare povodom sutrašnjeg susjedskog derbija između Širokog i Zrinjskog iz Mostara.

Na konferenciji su se novinarima obratili trener Širokog Brijega Toni Karačić, te mladi nogometaš Danijel Kožul, koji se nakon dosta vremena izbivanja s terena zbog bolesti, vratio u ekipu.

Karačić je istakao da očekuje dobru utakmicu jer kako kaže i Široki i Zrinjski igraju dobar i kvalitetan nogomet, dok je Kožul kratko rekao kakvo je stanje u ekipi.

„Obje ekipe su osigurale Europu i ja bih čestitao ovim putem Zrinjskom na tome. Što se tiče utakmice, pripremamo se  normalno kao i za svaku utakmicu do sada. Ne bih ocijenio ovu utakmicu revijalnom, ovo je prije svega prvenstvena utakmica, a uz to je i hercegovački derbi. Nije isto sezonu završiti na 2.,3. ili 4. mjestu. Nama se stvara prilika da dođemo i do druge pozicije.“, rekao je trener Širokog Toni Karačić.

„Atmosfera u momčadi je dobra, svi igrači će sigurno dati 100% od sebe da sutra slavimo. Čestitao bih također Zrinjskom na izborenoj Europi.“, kratko je rekao Kožul.

Karačić se nakon toga osvrnuo na stanje u momčadi, te o najvećim prijetnjama u protivničkoj ekipi.

„Obje ekipe igraju kvalitetan nogomet i sigurno da će susret obilovati lijepim akcijama i potezima. Kod nas za sastav neće konkurirati Markić, a  kao najveću prijetnju od protivničkih igrača bih ocjenio Kordića, koji je jako dobar igrač , to je i dokazao u ovoj sezoni. Tu je i mladi Zadro, ali ne bih sad želio izdvajati pojedinačno igrače jer i Zrinjski kao i Široki je momčadski dobra ekipa.“, rekao je Karačić za kraj.

Susret između Širokog Brijega i Zrinjskog igra se sutra na stadionu Pecara s početkom u 17:30 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.