Karačić: Ovo je poklon svim našim navijačima za Božić i Novu godinu

Široki slavio protiv Zrinjskog

Karačić: Ovo je poklon svim našim navijačima za Božić i Novu godinu

E. Čaušević

Široki Brijeg je večeras na Pecari pobijedio u hercegovačkom derbiju Zrinjski sa 2:1.

Domaći su do pobjede došli u posljednjim minutama utakmice kada je gol za 2:! postigao Angelov.

Nakon utakmice održana je press konferencija, a medijima se obratio i trener domaćeg tima Toni Karačić.

"Iskreno stvarno sam jako sretan i zbog momaka i zbog kluba, mislim da je ovo poklon svim našim navijačima za Božić i Novu godinu. Želim čestitati igračima na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme trebam biti zadovoljan jer smo uz gol kreirali dvije-tri dobre situacije. Dosta smo kontrolisali igru, bili dosta blizu protivnika i imali posjed. Drugo poluvrijeme volio bih da smo imali kvalitetniji posjed lopte, ali je Zrinjski promijenio sistem igre, ajmo reći da su neki pritisak izvršili i dali su gol. Na kraju zamjene gdje mislim da su odgovorile dosta kvalitetno postigli smo pogodak i vjerujte da sam jako ponosan na svoje igrače i ovo što rade. Gušt je sa njima raditi i čestitam im na ova zaslužena tri boda", rekao je Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik_Hakalo
Gospodski klub. Čestitam i zasluženo!
5 4
forza_juve
Hoce li biti sta za Bajram ??
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi