Žižović: Nismo zadovoljni, vidjet ćemo kakve će biti odluke

Plemići sa šeste pozicije na zimsku pauzu

Žižović: Nismo zadovoljni, vidjet ćemo kakve će biti odluke

S. Mlaćo
U hercegovačkom derbiju za kraj polusezone Široki Brijeg je savladao Zrinjski 2:1.

Domaći su prvi poveli golom Ćorića, da bi mladi Mašić izjednačio, a zatim Angelov donosi Širokom Brijegu tri boda u veoma uzbudljivoj završnici.

Mladen Žižović je dao svoje viđenje meča, dok domaći trener nije došao pred kamere Arene TV.

“Prvo poluvrijeme smo prije gola Širokog mogli povesti. Iz laganog penala došli su oni do vodstva, mi se vratili, imali kolosalnu šansu da dobijemo“, kazao je Žižović, te se osvrnuo na slabe igre Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nismo zadovoljni pozicijom, vidjet ćemo kakve ćemo odluke donijeti. Generalno, moramo igrati bolje“.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Haj se ti čuj sa Vladom Jagodićem večeras pa zaganjajte negdje drugi posao, možda da konobarišete u Njemačkoj ili tako nešto.
6 1
kurcina2
Vidimo se Mladene tvoje je odzvonilo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi