Karačić pred hercegovački derbi: Atmosfera u ekipi je jako dobra i očekujemo dobar meč

Široki dočekuje Zrinjski

Karačić pred hercegovački derbi: Atmosfera u ekipi je jako dobra i očekujemo dobar meč

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega za vikend na svom terenu igraju hercegovački derbi protiv Zrinjskog u okviru 19. kola Premijer lige.

Široki Brijeg ovaj meč dočekuje u veoma dobroj atmosferi nakon pobjede u prethodnom kolu na Grbavici protiv Željezničara. Mečevi Širokog i Zrinjskog uvijek donose dosta uzbuđenja, a tako će sigurno biti i u nedjelju.

Pred ovu utakmicu govorio je i trener domaćeg tima Toni Karačić koji je otkrio svoja očekivanja.

"Sigurno da je atmosfera jako dobra unutar ekipe i općenito u klubu. Preostaje još ovaj hercegovački derbi, nadam se prije svega dobroj utakmici i prije svega da će ovo vrijeme malo stati i da će biti dobri uslovi za igru. Dosta kvalitetno treniramo i pripremamo se za meč i sigurno se nadamo dobroj utakmici", rekao je Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi