Široki poražen na Koševu

Karačić: Ovo gubi smisao

18

Komentari (18)

rodjak
u prvom kolu kad je Mladost DK bila desetkovana puno vise nego sto je Siroki danas odlucili su da Mladost DK mora igrati utakmicu pa bilo to i sa juniorima,ne znam sto bi to sada promjenili ako su vec zauzeli takav stav.Mislim gadno je ovako kad imas zarazenih u rosteru,to se moze desiti svakom klubu i ako bi mene neko pito za odgodu ja bih odgodio,ali ako je savez vec zauzeo stav u vezi raznih mogucih scenarija i drze se toga onda nemojmo duple arsine i standarde.Kako jednom tako treba svima,ako su nalozili Mladosti DK da moraju igrati onda neka tako bude za sve klubove pa i za moj ako mu se desi korona
Belajsuz1989
Ne treba se traziti odgoda a ovo se svima moze desiti.Doduse sad nije toliki problem ali pred kraj sezone ce biti svega.Imaju juniori nek igraju,na to se treba racunati.
amkeeeec
Otplatili smo sve dugove, jedini u cijeloj ligi. E sad kupujemo sudije, savez i ligu. Imamo pare, moze nam se. Ima li ko da zna kojem klubu treba para da im posudimo, znamo biti i humani...
Edin Merlin
Dan prije utakmice prijetiš Sarajevu,sat vremena pred istu tražiš odgodu. Ko je ovdje lud ?
MaDaj
sat prije utakmice se salje zahtjev za odgadjanje i onda se ljutite kad dobijete negativan odgovor?? Zahvalite se bogu da ste uopce dobili odgovor :)
Ajax11
Ko te šiša Karacicu...sinoc si još dolazio po pobjedu
user1582376900
Sramotna izjava. Kad je Mladost bila desetkovana, tad je bilo smisla igrati.. Pa i Zeljo kad je imao problem. Sramotno od gospodina..
MangasColoradas
...zar ocekujes od ovih ujkana koji su ubili covjeka u po bijela dana da imaju obraza i morala?
E.Car
Moramo svi prihvatiti činjenicu da je virus prisutan i da svi mogu da upadnu u isti problem, pa i po više puta. Odgađanjem utakmica se gubi smisao takmičenja. Širokom želim puno sreće da ovo brzo prebrode, Sarajevo zasluženo pobjedilo. Nadam se da više niko neće imat ovakve probleme i da ćemo gledati prave utakmice kao što Zrinja i Sarajevo u prošlom kolu prikazali. Moj Željo se vraća u formu i volio bih da se šampion odluči na zelenom terenu.
Realist
Neocekujemo nista više ni od pitara koji su zaklali covjeka ispred vlastite kuće u po bjela dana
Objektivnost
Ibrahimović prošle sedmice bio pozitivan a evo večeras u derbiju uvali dva gola Interu.Znači za sedmicu se i razbolio i ozdravio i testirao se negativno i ušao u top formu i prvih 11.Korona je glupost a vi što vjerujete da je to neka ozbiljna bolest nemojte čekati da je dobijete već se odmah počnite posipati zemljom i ne zaboravite maske.
bistrik87
A Boga ti sta bi vi ? U Europi bi se odma registrovalo 3 0 za domacina, ili bi da ste sutra igrali sa juniorima ? Izgubili bi svakako, ovo vam je samo razlog da kukate.
Mig_Mig
Manje skakanja po klubovima, vise profesionalizma Karacicu!
Rajvosa2019
Yebem mu misa pa juce si izjavio da idete po pobjedu , danas trazis odgodu - mislim da to nema smisla
Farense
Levatu pa jutros otpalo jos 4-5 igrača
Bakac
Nemoj te se busati jer kad vama udje korona pizdit ce te
Rajvosa2019
Pa nisam ja - mi donjeli odluku da se igra ili da se neigra / donjeo je savez na osnovu neki Korona protokola . A to je sigurno bila neka turbo Korona :-) Juce piri misice a danas kuka , nidje veze
user1582376900
A sinoc svi na broju.. Smesni ste
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.