Karačić umjesto Lončara angažovao juniora Marića

Zrinjski bez Lončara protiv Čelika

Karačić umjesto Lončara angažovao juniora Marića

M. Maksimović

Branko Karačić za susret šestog kola BHT Premijer lige protiv Krupe koji je na program u nedjelju od 20:30 sati ne može računati na mladog Stjepana Lončara koji u utakmici protiv Čelika dobio treći žuti karton. 

Karačić je Lončarovo neigranje ocijenio kao veliki nedostatak s obzirom da je mladi fudbaler na početku sezone potvrdio kvalitet i na gotovo svim mečevima bio važna karika u timu.

Karačić je usljed Lončarovog odsustva odlučio privremeno prvom timu priključiti veznog igrača iz juniorskog tima Širokog Brijega Matea Marića, inače mlađeg brata Mirka Marića - bivšeg napadača Širokog Brijega koji trenutno igra za Lokomotivu iz Zagreba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mlađi Marić je ovog ljeta bio na pripremama sa seniorskim timom, a ponovni poziv među seniore veliko je priznanje za njega.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti