Karađuz se vratio u Bratstvo iz Gračanice

Prva liga FBiH

Karađuz se vratio u Bratstvo iz Gračanice

Od naredne sezone za Bratstvo iz Gračanice će nastupati 26-godišnji Kenan Karađuz. 

Posljednji angažman u karijeri Karađuz je imao u doskorašnjem premijerligašu Metallegheu za koji je igrao u protekle tri godine, a sa čelnicima Bratstva je dogovorio saradnju do juna 2018. godine. 

Za Karađuza je ovo ujedno i povratak u redove Bratstva, a uz Metalleghe, ranije je još imao priliku igrati za Varaždin, Travnik i češku Viktoriju Žižkov. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Od novih igrača u Bratstvo su još stigli: Mace (Lokomotiva Miričina), Halilović (Mladost Malešići), Ćosić (HNK Čapljina), Stojanov (Drina Zvornik), Mitrović (Mladost DS) i Alihodžić (Bosna Sema).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi