Karadžić: Mihajlović ostaje selektor Srbije

Predsjednik FSRS o selektoru

Karadžić: Mihajlović ostaje selektor Srbije

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da će Siniša Mihajlović ostati selektor nacionalnog tima.

Srbija je jučer u Zagrebu poražena od Hrvatske sa 2:0 i ostale su joj samo teoretske šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

 

"Poraženi smo u utakmici koja nam je bila posljednja šansa za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Ostaje žal što u drugom poluvremenu nismo iskoristili šanse, ali idemo dalje s projektom pomlađivanja reprezentacije", rekao je Karadžić za Sportski Žurnal, prenosi Tanjug.

 

Na pitanje novinara hoće li Mihajlović ostati selektor reprezentacije, Karadžić je rekao:

 

"Naravno. Nećemo ništa mijenjati, iako smo pobjedom Belgije u Skopju izgubili gotovo sve šanse za put u Brazil", poručio je Karadžić.

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Reprezentacija Srbije nalazi se na četvrtom mjestu tablice A, a narednu utakmicu u kvalifikacijama odigrat će u utorak u Novom Sadu protiv selekcije Škotske.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti