Karanka: Uvijek je teško igrati na San Mamesu

Pomoćni trener Reala pred duel sa Bilbaom

Karanka: Uvijek je teško igrati na San Mamesu

Real Madrid će sutra u okviru 31. kola španske Primere gostovati na San Mamesu ekipi Athletic Bilbaa. 

Ekipa iz Madrida se nada da će sutra upisati nova tri boda, ali momčad Marcela Bielse neće biti lagan protivnik. 

 

"Na San Mamesu je uvijek teško igrati i naravno tako će biti i sutra. To će biti naš posljednji susret na tom stadionu, tako da će biti još teže. To je poseban stadion," rekao je pred ovaj susret Karanka. 

 

Dotakao se Karanka i igrača čiji je nastup sutra pod upitnikom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Imamo četiri igrača čiji je nastup sutra pod znakom pitanja. Oezil, Arbeloa, Essien i Kaka. Svakom igraču je čast igrati na San Mamesu, ali posebno Casillas jer je on debitovao tu, ne znam da li će sutra biti na golu," riječi su Karanke. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti