Zaluđeni fanovi Messija i Ronalda brutalno napali Benzemu nesvjesni da čine ogromnu grešku

Nevjerovatno

Zaluđeni fanovi Messija i Ronalda brutalno napali Benzemu nesvjesni da čine ogromnu grešku

Midhat Šljivak

Karim Benzema našao se na žestokom udaru fudbalskih fanova, posebno velikih zaluđenika Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Razlog je činjenica da ovaj duo nije uvrstio u svoj idealni tim. Nisu nesretnici znali da je upravo i bio zadatak da Ronaldo i Messi ne budu dio ekipe.

Karim Benzema odabrao je svoj idealni fudbalski tim. Dobio je zadatak da odabere 11 najboljih po svom sudu, ali da u svoj izbor ne uključi Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Legendarni Francuz je na kraju odabrao sastav, ali kada se on pojavio na društvenim mrežama, Benzema se našao na žestokom udaru fanova portugalskog i argentinskog fudbalera.

Dobio je Karim brojne uvrede. Zaluđeni fanovi nisu ni znali za pozadinu priče i brutalno su izvrijeđali sjajnog napadača, koji je ni kriv, ni dužan postao meta ludaka.

Bez dileme bi u njegovih idealnih 11 bilo mjesta za Messija i Ronalda, posebno ovog drugog s kojim je dugo sarađivao u Real Madridu, no pravila emisije su jasno postavljena i on ih se držao.

Oglasi

Benzema je među 11 najboljih svih vremena odabrao poprilično interesantna imena. Mjesto na golu zauzeo je Manuel Neuer iz Bayerna, a uslijedila je dominacija bivših igrača Real Madrida u defanzivnom redu.

Tu je kao štopere Karim stavio čuvene prljavce Pepea i Sergija Ramosa, na lijevi bek je postavio Marcela, a desno je nekadašnji rival iz Barcelone Dani Alves.

Vezni red mu drže Francuzi. U centralnom dijelu terena su Claude Makelele i Paul Pogba, a ispred njih je Zinedine Zidane. Tu je i čudesni Brazilac Ronaldinho.

Karim Benzema odabrao svoj idealni sastav

Za napad nije bilo previše dileme. Brazilac Ronaldo je našao svoje mjesto u sastavu, a Benzema je odlučio staviti i sebe u vrh napada.

Karim Benzema meta napada u Francuskoj

Karim Benzema je u posljednje vrijeme postao meta napada francuskih političara. Razlog je podrška Palestini.

Oglasi

Iskusni 36-godišnji napadač javno je podržao Palestinu. To se nije dopalo brojnim francuskim političarima koji su pokrenuli javni linč protiv njega.

Pojedinci su tražili čak da mu se oduzme državljanstvo i osvojena Zlatna lopta za prošlu godinu, no naravno, od toga neće biti ništa.

Legendarni napadač se lagano smješka iz Saudijske Arabije. Njemu je apsolutno svejedno šta pričaju o njemu u rodnoj zemlji, ali će u svakom slučaju podnijeti tužbe za narušavanje ugleda.

Postupci su u toku, Karim je dobio veliku podršku običnih ljudi i to mu mnogo više znači nego podrška političara.

Top Komentari

ubnt
Tako i fanovi Sadaka FC kada se brane od Negreire. Kažu Real krade. Hahahahahah Budala i krivih drva nikad nestati neće. Inače pozivom na broj 0800112233 donirate 2 KM Sadaka FC u za spas od bankrota.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti