9

Komentari (9)

Zulfikar
Koji je ovo murted napisao da je zbog Islama neko ponižen???
user1574859714
Bas se Benzema nasikirao sta pricaju par fasista.
Asam85
Kako glup naslov ne mogu da vjerujem. Ništa nije ispred vjere i ne možeš zbog vjere biti ponižen idiote novinarski.
mrkva
Benzema nije pravi musliman. Zehia Dehar je haram. Fudbal je haram.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Istina, saudiska arabija se potpuno promjenula zbog para i otkad su pronasli ulje, pare mjenjaju ljude i puno sto se danas muslimani zovu, nisu pravi muslimani jer misle parama i puno grjehe prave zbog para! Ali jevreje u francuskoj to ipak jede jer su u saudiskoj arabiji pogati i vide se kao muslimani! Malo neko je pravi musliman u ovom modernom svijetu, kada citas kako se treba ponasati a u ovome modernom svijetu se to ne uklapa i sta se sve radi zbog novca!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Jarane francuska je puna jevrejcima u visokim pozicijama i prave mrznju izmedju ljudi, vidi se to kako oni rade preko medija! Nije adolf bezveze tamo bio, tako i velika britanija!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Sta ces nisu ljudi budale bili kao ovi danas, danas svi sute i gledaju kako truju narod!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.