7

Komentari (7)

Armin29
Ne može Andriju biti ni do jaja
IMPERATOR
@Armin29 taj Andrija po imenu više vuče na crnogorca. Jelde bolji je i Griezmann od Benzeme, 3 puta skuplje je plaćen. Hahahhahahah
Nele.
E kakav napad Francuzi imaju kad im Benc ne treba u napadu. A samo jednom nek kiksnu vratit ce ga u repku.
Salihović23
Ima cojk dodir, lijep se lopta za njeg, a i pregled igra. Sad od kako je CR otišo postao je i glavni strijelac ekipe. A čisto d podsjetim da je najbolji asistent u historiji Real Madrida, a 9ka, a znamo kakve je sve igrače imo Real. Samo tako nastavi BigBen! ?
JointUnion87
Francuski Edin Dzeko :)))
douglasssy
Pa pazite, ja se slazem sa Zidanom. Nije bas da je najbolji svih vremena, ali jedan od najboljih sigurno. Covjek iz sjenke radi svoje. U vrijeme kada je Ronaldo bio u Rralu, Benzema je u petercu znao za sobom povuci po 2 igraca. Ne samo takticki, nego jednostavno ima napadacku inteligenciju koristenja prostora. Recimo Lukaku je fizicki u prednosti, ali nema on taj mentalni balans.
TiTu
Tata igre . Koliko samo dobroga uradi za ekipu mimo golova . Ne moze to svaki napadac i zato je poseban .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.