12

Komentari (12)

Adrian
Najbolja devetka planete.
NoSikiriky
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH poslije Suareza naravno, i evo trenutno Lewe se apsolutno slažem najbolja devetko hahahahahahahahahaha
Adrian
Kad igra Lewa u Ligi prvaka, a kad Suarez?
NoSikiriky
Oj **** ti Bog mat*r glupu....SAMO ĆU TI TO REĆI!
Adrian
To to odma vrijeđaj, to jedino i znaš kad argumente nemaš, nemam se šta raspravljat sa čovjekom koji tvrdi da su Suarez i Lewandowski bolji od Benzeme.
NoSikiriky
Ma šokiran sam, Suarez je svojevremeno harao gdje je stigao momak, kad je Suarez uzimo zlatne kopačke Benzema nije imao ni medijski prostor tako da...Malo se edukuj momak, Benzema bio u sjenci Ronalda dok Suarez nije bio u sjenci Messija i ja mislim da je Suarez bolji od Benzeme i kraj priče, gotovo, ti misli šta hoćeš...
Adrian
Alo Benzema je uzeo Ligu prvaka više nego obadvojica zajedno. Benzema je igro za Ronalda najboljeg igraca svijeta, koliko mu je samo asistencija dao, Ronaldo je bio taj koji je zabijo redovno a Benzema nikad nije bio u sjenci Ronalda, prvenstveno jer je sa Ronaldom i Baleom činio najbolji napad u Evropi. Benzema je pritom svoju klasu samo potvrdio odlaskom Ronalda, bio je ključni igrač Reala od 2018 do danas, naravno to potvrđuje i prošla sezona u Ligi prvaka i La ligi, najboji strijelac u oba takmičenja, kao nagrada za sve to Zlatna lopta za 2022. godinu, pozdrav.
NoSikiriky
Ja sam ti reko, ne raspravljaj se više, reko sam svoje, jel ti jasno? Vidi nešto, Benzema nije uzeo zlatnu loptu dok je Ronaldo bio tu, kad je otišao onda uzeo prevlast, znači bio je u sjenci, kao drugo MSN je najbolji napadački trio i Realov napada ni blizu nije imao uspješnosti i međusobnim asistencijama i golovima a mani se trofeja, to je timski uspjeh, individualni prijatelju, MSN! Samo pogledaj njihovu karizmu, kao 3. i najvažnije Messi zvanično igrač koji je najokrašeniji priznanjima i zlatnim loptama i na kraju svim nagradama pa čak i dan danas što potvrđuje da je on najbolji igrač na svijetu bio...Reko sam ti svoje, moje mišljenje, nikad me nećeš demantovati, pozdrav i tebi.
Adrian
Perido od 2014 do 2018 Ronaldo 3 zlatne lopte, MSN, Messi 1, dalje Real 3 trofeja lige prvaka, Barcelona 1. Messi pola zlatni lotpi nije ni zaslužio, uzimao zlatne lopte pritom uzme jedan trofej, La ligu u Ligi prvaka nevidljiv, evo par primjera. 2019 Zlatna lopta jedan trofej naravno La Liga,na Anfieldu nevidljiv,jer ako si najbolji na svijetu moraš u tim utakmicama da se pokazeš, 2021 još jednom uzeo Kup kralj pazi, i Copa Americu koja nije nikakvo mjerilo pritom nije kvalitetnije od Eura koje je Jorhinho a još igra za Argentinu. Sa druge strane 2019:Van Dijk, Salah, Mane, 2021: Lewandowski, Benzema Kante ili Jorhingo. Ronaldo kad je uzimo Zlatne lopte liga prvaka je bila u džepu za razliku od nekih, naravno nije uzeo 2013 ali cijele je sezone bio najbolji, Ribery ne bi bilo nezasluzeno da je uzeo. A da tu je i 2010 godina Svjetskog prvenstva gdje Messi pazi sad nije zabio ni jedan gol, ispo u četvrtfinalu od Njemačke a najbolji igrač svijeta, naravno Liga prvaka isto nije uzeo 2010, samo domaće prvenstvo i kup i dovoljno je za neke. 2010 Sneijder, Iniesta, Forlan realan poredak ali FIFA voli svog mezimca, živ bio.
NoSikiriky
Hej brate, u redu poštujem komentar ali jesam ti reko svoje, koliko ja puta moram napisati, za mene je onako kako sam ti napisao Bog i stećak! I tjt, ja samo znam da ima Messi 7 zl dok Ronaldo i tjt kroz čitavu njegovu karijeru i još dosta više nagrada ili priznjanja.Vidi, samo me nemoj ubjeđivati, ti tako misliš, ja ovako i tjt, jel to ja nemam pravo na svoje mišljenje?
Adrian
Niko nije reko da nemaš, ti navijaš za Barcelonu ja za Real Madrid prema tome to je normalno, ne možemo se slagat po pitanju toga, svako dobro.
NoSikiriky
To ti hoću reći...Također!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti